0

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen

Alle vacatures
Kom kennismaken

Tuin Vrijwilliger Groene Haven

IPH08187

Vind jij tuinieren leuk? Kom dan samen met een vriend of kennis (of alleen) met soms een beetje hulp van onze cliënten onze tuin bijhouden.

Wie zijn wij

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.

Trainingshuis de Groene Haven is een veelzijdige woonvoorziening met een gedeelte trainingshuis en een gedeelte zelfstandig wonen met 24/7 toegang tot begeleiding. De doelgroep die wij een woonplek bieden zijn veelal (jong) volwassene met een licht/matig verstandelijke beperking. Een aantal bewoners zijn ook bekend met autisme spectrum. Het doel van het trainingshuis is dat zij binnen 2-5jaar getraind worden naar een passende vervolgwoning. Veel bewoners komen dan ook bij ons wonen vanuit een thuissituatie en/of logeerhuis. Wij trainen de bewoners op verschillende ontwikkelingsgebieden.

Jouw functie als tuin vrijwilliger

We vinden het gezellig als jij ons bij de tuinwerkzaamheden komt ondersteunen. Met voorkeur onkruid wieden, haag bijhouden en allerlei tuin werkzaamheden en leuke projectjes. Onderhoudsmateriaal en een drankje met wat lekkers zijn aanwezig.

Het aantal uren is in overleg; uiteraard houden wij rekening met je agenda en mogelijkheden.

Jouw profiel

Je bent makkelijk in de omgang, zit nooit verlegen om een praatje, hebt groene vingers en tijd om langs te komen. Tijd en duur naar eigen mogelijkheden.

Wat wij bieden

Wij zorgen goed voor onze vrijwilligers:

  • Je wordt enthousiast ingewerkt.
  • Je kunt je reiskosten declareren (in overleg onkosten).
  • Er is jaarlijks een cursusaanbod over uiteen lopende thema’s.
  • Wij zetten onze vrijwilligers regelmatig in het zonnetje.
  • En hele dankbare gezichten omdat door jouw hulp meer mogelijk is.

Informatie

Je werkt bij Ipse de Bruggen vaak met kwetsbare cliënten en daarom zijn wij zeer zorgvuldig in ons selectiebeleid. De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG), het navragen van referenties en het opvragen van informatie bij de Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd maken om die reden onderdeel uit van de selectieprocedure.


Voor informatie kun je contact opnemen met de locatie de Groene Haven, tel: 06 - 20 78 47 07.

Publicatiedatum

28.03.2024

Solliciteer voor

13.05.2024

Algemene informatie
Adres
Groene Haven 9, 2627 CB Delft
Match criteria
Gewenst aantal uren
  • 1 - 8 uur
Standplaats
  • Delft
Type Zorg
  • Volwassenen

Vacature delen

Meer weten?

Wil je meer informatie omtrent deze vacature of het werken bij Ipse de Bruggen?

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

210