0

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen

Alle vacatures
Kom kennismaken

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van Ipse de Bruggen kunnen rekenen op goede arbeidsvoorwaarden zoals die zijn afgesproken in de CAO Gehandicaptenzorg. Hierin staan afspraken over bijvoorbeeld salaris, reiskosten, vakantierechten, vrije dagen en extra vergoedingen als je buiten kantoortijden werkt.

Bij Ipse de Bruggen hebben we nog extra arbeidsvoorwaarden. Je kunt gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor de aanschaf van een mobiele telefoon, fiets, fitnessabonnement, computer, laptop of tablet. Ook heb je naast onze ruime verlofregeling de mogelijkheid extra verlofuren fiscaal voordelig te kopen en te verkopen.

Leren op kosten van de baas

Iedere medewerker die een BBL-opleiding volgt (leren en werken tegelijkertijd) krijgt een salaris uitbetaald. Ipse de Bruggen betaalt je studieboeken. Loop je een beroepsstage (BOL) bij Ipse de Bruggen van minimaal 150 uur, dan krijg je een vergoeding. Alle studenten worden begeleid door een ervaren kracht.

Vrijwilligers goed verzekerd

Als vrijwilliger ben je goed verzekerd en wij vergoeden ook je reis- en onkosten. Een vaste begeleider ondersteunt je en je kunt meedoen aan trainingen en cursussen.

Medezeggenschap

Het is belangrijk dat je jouw mening kunt geven en dat die mening gehoord wordt. Dat geldt voor onze cliënten én medewerkers. Alle medewerkers worden vertegenwoordigd door de ondernemingsraad.

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

210