0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures

Stagiair vacatures

Wil jij ervaring opdoen in de zorg voor mensen met een verstandelijke of meervoudige (complexe) beperking? Wil jij stage lopen en dat onder goede begeleiding? Dan is een stage bij Ipse de Bruggen iets voor jou.

Stagiair Begeleider Dagbesteding - Nootdorp

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats als begeleider dagbesteding voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking? Kom dan als stagiair ons team versterken.
Gepubliceerd: 11-09-2019
Referentie nr:#IPVB02890

Stagiair EVMB - Zwammerdam.

Ben jij op zoek naar een leuke en leerzame stage bij cliënten met een ernstige meervoudige beperking, dan is dit jouw kans! Kreek Woning 522 biedt een boeiende en leerzame stageplaats. We...
Gepubliceerd: 29-08-2019
Referentie nr:#IPH02947

Stagiair Dagbesteding - Zoetermeer

Heb je zin in een leuke stage op een dagbestedingcentrum voor personen met een verstandelijke beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Gepubliceerd: 23-08-2019
Referentie nr:#IPH03062

Stagiair hbo Social Work of hbo Verpleegkunde - Delft

Wil jij stage komen lopen op een woongroep met 11 volwassen met een licht tot matig verstandelijke beperking in combinatie met onder andere autisme en psychiatrische problematieken? Wij...
Gepubliceerd: 12-08-2019
Referentie nr:#IPH03027

Stagiair Ouderenwoning - Nieuwveen

Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage plek waar het begeleiden en verzorgen van cliënten op leeftijd centraal staat?
Gepubliceerd: 31-07-2019
Referentie nr:#IPVB02029

Stagiair mbo-3, mbo-4 of hbo - Nootdorp

Volg jij een opleiding hbo Social Work (SPH), mbo MMZ of mbo PBGZ en ben jij op zoek naar een stageplaats? Op Doelen 11 willen wij jou die kans geven!
Gepubliceerd: 29-07-2019
Referentie nr:#IPH02981
Wil jij ervaring opdoen in de zorg voor mensen met een verstandelijke of meervoudige (complexe) beperking? Wil jij stage lopen en dat onder goede begeleiding? Dan is een stage bij Ipse de Bruggen iets voor jou.
Zoekcriteria

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

135
Ipse de Bruggen gebruikt functionele-, analytische- en trackingcookies om onze bezoekers op de website een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Trackingcookies worden alleen geplaatst als je hier vooraf toestemming geeft. Je kunt op elk moment jouw toestemming wijzigen of intrekken.