0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures

Stagiair vacatures

Wil jij ervaring opdoen in de zorg voor mensen met een verstandelijke of meervoudige (complexe) beperking? Wil jij stage lopen en dat onder goede begeleiding? Dan is een stage bij Ipse de Bruggen iets voor jou.

Stagiair EVMB Gehandicaptenzorg - Nieuwveen

Wil jij een uitdagende stage met veel leermogelijkheden binnen de doelgroep EVMB, solliciteer dan op deze vacature!
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#IPDG03544

Stagiair Gehandicaptenzorg - Zwammerdam

Ben je op zoek naar een uitdagende stageplek waar je cliënten met een laag ontwikkelingsniveau kunt leren ondersteunen en begeleiden? Dan heb je die nu gevonden!
Gepubliceerd: 09-01-2020
Referentie nr:#IPH03537

Stagiair Begeleider Dagbesteding - Nootdorp

Ben jij op zoek naar een leuke stageplaats als begeleider dagbesteding voor mensen met een ernstige verstandelijke beperking? Kom dan als stagiair ons team versterken.
Gepubliceerd: 07-01-2020
Referentie nr:#IPTR03530

Stagiair mbo-2 en mbo-3 Dagbesteding - Nieuwveen

Ben je op zoek naar een leuke stageplek binnen dagbesteding? Wil je tijdens je stage werken met mensen met een (zeer) ernstige verstandelijke beperking? Wil je begeleiden, activiteiten aanbieden en...
Gepubliceerd: 06-01-2020
Referentie nr:#IPVB03226

Stagiair Ambulante Woonbegeleiding - Pijnacker

Ben je een 2e of 3e jaars Social Work student en op zoek naar een stageplaats? Wil je mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking ambulante woonbegeleiding (leren) bieden? In...
Gepubliceerd: 03-12-2019
Referentie nr:#IPH03405

Stagiair Zorgboerderij - Noorden

Ben je op zoek naar een leuke, gevarieerde stageplek? Wil je graag ervaring en kennis opdoen door een stage bij mensen met een verstandelijke beperking met verschillende de zorg- en...
Gepubliceerd: 20-11-2019
Referentie nr:#IPTR03364

Stagiair Gehandicaptenzorg EVMB - Nieuwveen

Wil jij een uitdagende stage met veel leermogelijkheden binnen de doelgroep EVMB, solliciteer dan bij ons!
Gepubliceerd: 25-10-2019
Referentie nr:#IPH03277
Wil jij ervaring opdoen in de zorg voor mensen met een verstandelijke of meervoudige (complexe) beperking? Wil jij stage lopen en dat onder goede begeleiding? Dan is een stage bij Ipse de Bruggen iets voor jou.
Zoekcriteria

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

170
Ipse de Bruggen gebruikt functionele-, analytische- en trackingcookies om onze bezoekers op de website een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Trackingcookies worden alleen geplaatst als je hier vooraf toestemming geeft. Je kunt op elk moment jouw toestemming wijzigen of intrekken.