0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures  Kom kennismaken

Aankomende evenementen

Online Sollicitatiegesprek - 29 oktober 2020 - Begeleider Gehandicaptenzorg - Direct een aanbod in Nieuwveen!

Ondanks het coronavirus willen wij toch graag evenementen blijven organiseren voor sollicitanten. Zodoende organiseren wij op donderdag 29 oktober van 16.00-20.00 uur online sollicitatiegesprekken voor geïntresseerden.

Dus gewoon online solliciteren vanuit huis!

Ipse de Bruggen is de grootste zorgorganisatie in Zuid-Holland voor mensen met een verstandelijke beperking. Wij zijn gespecialiseerd in complexe zorgvragen. Op 370 zorglocaties bieden wij met ruim 5.500 medewerkers en 2.200 vrijwilligers bijna 5.700 cliënten zorg en ondersteuning bij wonen, werken, leren en ontspannen.

Op en rond de zorglocaties in Nieuwveen wonen en werken zo’n 500 cliënten. Onze missie is: zorgen dat cliënten een goed leven hebben en zich kunnen blijven ontwikkelen. Wij geloven dat er altijd meer mogelijk is. Hoe klein het stapje ook is.
Als begeleider bij Ipse de Bruggen is er ook veel mogelijk. Zo kun je je breed oriënteren om te onderzoeken welke doelgroep en locatie het beste bij jouw voorkeuren past. Daar gaan wij je bij helpen. Je kunt bijvoorbeeld werken op woningen of bij de dagbesteding. Je krijgt een vaste aanstelling en je contracturen en rooster worden in overleg afgestemd.

Als begeleider gehandicaptenzorg heb je:

  • een afgeronde zorgopleiding op minimaal niveau 2 of je zit in het laatste jaar van de opleiding;
  • affiniteit met of kennis van de gehandicaptenzorg;
  • geduld en doorzettingsvermogen bij het ondersteunen van de cliënten.

Wil jij met ons in gesprek? Meld je dan nu aan!
Stuur een e-mail met je naam, telefoonnummer en CV via de button en je ontvangt van ons een persoonlijke uitnodiging. info@werkenbijipsedebruggen.nl

Kennismaken met Ipse de Bruggen - 2020

  • Je wilt graag in de gehandicaptenzorg gaan werken maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken? 
  • Je werkt al in de (gehandicapten)zorg maar je bent benieuwd wat Ipse de Bruggen jou kan bieden?

Een concrete sollicitatie is misschien nog net een stap te ver. Je wilt eerst gewoon je vragen stellen en met iemand spreken die je goed kan informeren of een dienst bij ons meelopen.

Dat kan, stuur ons een mailtje! Geef je naam en telefoonnummer aan ons door en wij nemen contact met je op. Afhankelijk van je wensen kunnen we dan je vragen beantwoorden. Dit kan als kennismaking bijvoorbeeld op één van onze vele locaties, maar ook telefonisch en via videobellen of Skype.
info@werkenbijipsedebruggen.nl

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

97
Ipse de Bruggen gebruikt functionele-, analytische- en trackingcookies om onze bezoekers op de website een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Trackingcookies worden alleen geplaatst als je hier vooraf toestemming geeft. Je kunt op elk moment jouw toestemming wijzigen of intrekken.