0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures  Kom kennismaken

Kom kennismaken met Ipse de Bruggen

Open Avond - Begeleiders & Verpleegkundigen - Klinisch Centrum Nootdorp - 26 oktober

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als begeleider, verzorgende, verpleegkundige of sociotherapeut in de psychiatrie / gehandicaptenzorg?

Klinisch Centrum Nootdorp nodigt je van harte uit op dinsdag 26 oktober 2021 om 19.30 uur. We willen graag met je kennismaken en de mogelijkheden onderzoeken om bij ons te komen werken!

We stellen ons een gezellige avond voor in een ontspannen sfeer. We geven een duidelijke presentatie over onze werkzaamheden en zullen aansluitend een rondleiding geven. De managers en behandelaren zijn aanwezig voor een gesprek evenals enkele medewerkers van de afdelingen. Zij vertellen wat hun werk zo interessant en leuk maakt, hoe hun dag als begeleider, sociotherapeut of verpleegkundige eruit ziet en wat je nodig hebt om dit werk te kunnen doen. Uiteraard krijg je zelf ook de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Klinisch Centrum Nootdorp biedt gespecialiseerd diagnostisch onderzoek, advies, behandeling en opname aan mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking. Je werkt in een multidisciplinair team dat kennis heeft van psychiatrische stoornissen en van verstandelijke beperkingen. Je draagt zorg voor het uitvoeren van afdelingstaken en levert een bijdrage aan kwaliteit en continuïteit van de zorg.

Heb jij interesse in onze Open Avond? Meld je dan nu aan!
Stuur ons een e-mail met je naam, telefoonnummer en (een update van je) CV en ontvang van ons een persoonlijke uitnodiging!

Als begeleider heb je een afgeronde zorgopleiding op mbo-3, mbo-4 of hbo niveau of je zit in het laatste jaar van de opleiding. Als verpleegkundige heb je een mbo of hbo diploma Verpleegkunde. 
info@werkenbijipsedebruggen.nl

Kennismaken met Ipse de Bruggen - 2021

  • Je wilt graag in de gehandicaptenzorg gaan werken maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken? 
  • Je werkt al in de (gehandicapten)zorg maar je bent benieuwd wat Ipse de Bruggen jou kan bieden?

Een concrete sollicitatie is misschien nog net een stap te ver. Je wilt eerst gewoon je vragen stellen en met iemand spreken die je goed kan informeren.

Dat kan, stuur ons een mailtje! Geef je naam en telefoonnummer aan ons door en wij nemen contact met je op. Afhankelijk van je wensen kunnen we dan je vragen beantwoorden. Dit kan als kennismaking bijvoorbeeld telefonisch of via videobellen.

info@werkenbijipsedebruggen.nl

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

159