0

Iedereen is bijzonder

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures

Leerling vacatures

Geen vacatures gevonden

Er zijn geen vacatures gevonden. Verwijder zoekcriteria om de zoekopdracht breder te maken.

Via een van onderstaande opties kan je nieuwe vacatures ontvangen die aan deze zoekopdracht voldoen.
Onze wervingsactiviteiten hebben voor de start van het schooljaar januari / februari 2019 zoveel enthousiaste, mooie gesprekken en kandidaten opgeleverd dat er momenteel geen leerling-plekken meer beschikbaar zijn.

Heb jij na de zomer van 2019 interesse in het leren-en-werken bij Ipse de Bruggen. Ben je enthousiast? Ipse de Bruggen is een erkend leerbedrijf en investeert in je toekomst; wij leiden namelijk toekomstige collega’s op. Wanneer je hiervoor kiest ga je een Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL) volgen, start je direct met werken en ga je één dag per week naar school. Je krijgt een contract voor 27 uur per week, leert het vak, ontmoet fantastische mensen en verdient tegelijkertijd salaris! Leren-en-werken bij Ipse de Bruggen is een ontdekkingsreis naar jouw capaciteiten en die van de cliënten waarmee je werkt. Het inzetten van talent is ons uitgangspunt. Want iedereen kan meer dan hij of zij denkt. Jij, je team én onze cliënten.

De werving voor het schooljaar augustus / september 2019 start in het voorjaar van 2019. Voor informatie hierover kun je contact met ons opnemen. Wij informeren je graag!

Zoekcriteria

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

173
Ipse de Bruggen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close