0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures  Kom kennismaken

Disclaimer

Aan de inhoud van deze site besteden wij continu aandacht, zodat de informatie zo actueel en volledig mogelijk is.

Toch kunnen delen van de informatie zijn verouderd. Daarom kunnen aan de teksten op deze site geen rechten worden ontleend. Bovendien kan Ipse de Bruggen niet aansprakelijk worden gesteld voor een verkeerde interpretatie van de teksten of wegens vermeende onjuistheden. Natuurlijk stellen wij het op prijs als je onvolledigheden en/of fouten op de site aan ons meldt. Je kunt hierover een mailbericht sturen aan de webmaster. Links van en naar derden vallen buiten de controle van Ipse de Bruggen. Ipse de Bruggen kan daarom nooit voor de inhoud van de websites van derden verantwoordelijk worden gehouden.

Alle informatie op deze site is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt zowel voor teksten als beeldmerken, logo's, foto's en illustraties. De foto’s van cliënten en medewerkers op de website van stichting Ipse de Bruggen zijn geplaatst met instemming van de betrokkenen. Het is verboden deze foto’s van de website te downloaden en in te zetten voor andere doeleinden.

Wanneer je de informatie op deze site wilt gebruiken voor eigen doeleinden, moet je hiervoor schriftelijk toestemming vragen (via de webmaster).

JobAlert

Maak een JobAlert aan en ontvang nieuwe vacatures per e-mail die bij jou passen!
159