0

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen

Alle vacatures
Kom kennismaken

Wij zijn Ipse de Bruggen

Waar wij voor staan

Onze cliënten voeren de regie over hun eigen leven. Samen met hun familie en vrienden. We gaan uit van de kracht van onze cliënten en waar nodig helpen we hen daarbij. Dichtbij of op afstand. Een paar uur per week of 24 uur per dag. Daar gaan en staan we voor bij Ipse de Bruggen.

Hoe doen we dat?

Door goed te luisteren naar de cliënt
Wat kan de cliënt zelf? Waar is ondersteuning nodig en hoe gaan we met risico’s om? Uiteraard werken we hierbij samen met de mensen uit de omgeving van de cliënt. Het kernteam bestaat uit de cliënt, een persoonlijke begeleider van Ipse de Bruggen en een (wettelijke) vertegenwoordiger. Dat kernteam werkt nauw samen met familie, vrienden en eventuele andere vertegenwoordigers. Deze samenwerking tussen ons, de cliënt en zijn of haar netwerk is het fundament van onze zorg.
Door te werken met ervaren vakmensen
Onze medewerkers zijn niet alleen deskundig, maar willen onze cliënten op alle manieren helpen het meeste uit hun leven te halen.
Door onszelf te blijven ontwikkelen
We blijven onszelf altijd toetsen aan de laatste kennis en inzichten. We kijken daarbij kritisch naar onszelf, en naar elkaar. Zo zijn we voortdurend bezig om de tevredenheid van onze cliënten verder te verhogen. Bij ons draait het om vertrouwen en verantwoordelijkheid.

Interesse?

Wil je meer weten over Ipse de Bruggen? Hier lees je meer over onze visie of neem dan direct contact met ons op!
Of ben jij het talent naar wie wij op zoek zijn? Bekijk dan hier ons uitgebreide vacature aanbod.

 

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

196