0

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen

Alle vacatures
Kom kennismaken

Word verpleegkundig begeleider

Voor mensen zorgen is jou op het lijf geschreven. Je houdt van afwisseling en kunt je inleven in de wereld van mensen met een lichte tot zware verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Je bent zelfstandig en zeker van jezelf.

Het coördineren van de zorg en andere werkzaamheden rond de cliënt zit je in het bloed. Herken je je in het bovenstaande? Dan is een beroep als verpleegkundig begeleider bij Ipse de Bruggen iets voor jou

Een baan om trots op te zijn

Je begeleidt vooral cliënten die lichamelijke verzorging en verpleegkundige zorg nodig hebben. Voorbeelden van je werkzaamheden zijn het toedienen van injecties, sondevoeding en decubitusverzorging. Daarnaast stel je verpleegkundige diagnoses en coördineer je de zorg rondom de cliënt.
Natuurlijk hou je ook de sociale en emotionele behoeften van de cliënt in de gaten. Daarvoor houd je een zorgplan bij en coördineer je acties waarmee de cliënt zijn doelen kan bereiken.
Verder volg je de ontwikkelingen in je vakgebied zodat je nieuwe inzichten gebruikt om altijd de beste ondersteuning te bieden.
Zoals je ziet: een zeer afwisselende functie en een baan om trots op te zijn.
Naast de functie van begeleider C of D kun je ook aan de slag als praktisch verpleegkundige of coördinerend verpleegkundige voor in de avond-, nacht- en weekenduren.

Ben jij geïnteresseerd? 
Vacatures verpleegkunde

 

 

 

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

210