0

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen

Alle vacatures
Kom kennismaken

Sollicitatieprocedure leerlingen

CV en motivatie
Bij je sollicitatie verwachten we van jou een CV én een motivatie; wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die volledig zijn en dus over een CV én motivatie beschikken. In je motivatie schrijf je onder andere wanneer je kunt beginnen, wat je verwacht van Ipse de Bruggen en van de opleiding. Nadat wij je CV en motivatie hebben beoordeeld ontvang je of een afwijzing of word je per email gevraagd een vragenlijst in te vullen. Deze vragen bieden ons inzicht in de manier waarop je denkt en handelt binnen de context van het werken in de gehandicaptenzorg. Nadat je de vragenlijst volledig hebt ingevuld en per email hebt teruggestuurd, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. In dit gesprek gaan we naast je motivatie in op de antwoorden die je in de vragenlijst hebt gegeven.

Waarschijnlijk komt deze sollicitatieprocedure heel serieus over. Dat is juist onze bedoeling.
Goed voorbereid solliciteren betekent voor ons beiden een grotere kans van slagen. Je ontvangt, na het terugsturen van de volledig ingevulde vragenlijst, binnen twee weken een reactie. Mochten er nog vragen zijn neem gerust contact op met ons zodat wij deze kunnen beantwoorden. Je kunt ons bereiken per email of telefoon; werving.praktijkopleiding@ipsedebruggen.nl of telefonisch via de servicedesk 088 - 967 5555.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties, maken onderdeel uit van deze selectieprocedure

Opmerking: Ken je iemand die ook zou passen op onze leren-en-werken-vacatures, stuur deze dan door. Wij gaan graag met enthousiaste leerlingen het gesprek aan.

Open sollicitaties voor leren-en-werken nemen wij niet in behandeling.

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

184