0

Iedereen is bijzonder

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle begeleider vacatures

Werken als begeleider in de gehandicaptenzorg

Je ziet wat een cliënt zelfstandig kan doen, of samen met familie en vrienden. Je voelt aan wanneer iemand een duwtje in de rug nodig heeft, of een helpende hand.

Herken jij je in de bovenstaande omschrijving? Dan is een baan als begeleider in de gehandicaptenzorg je op het lijf geschreven. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega’s die onze visie delen; de vraag van de cliënt en zijn netwerk bepaalt wat jij doet. Dat kan variëren van hulp bij zelfzorg tot het aanleren van vaardigheden om zo zelfstandig mogelijk te leven. Denk hierbij aan hun lichamelijke, psychische of sociale ontwikkeling, gezondheid en veiligheid. Of het aanbieden van een behandeling op maat aan cliënten met (ernstige) gedragsproblematiek.

Snel zoeken
Blijf op de hoogte
Vacatures
inZuid-Holland
Blijf op de hoogte
Aankomende evenementen

Voor meer informatie over aankomende evenementen Klik hier

 

ZORG & TRANSPARANTIE
Ipse de Bruggen in beeld
VQZYsqxo8Gk

Daan

 

-3v2YeF-8fM

Corinne

 

cnWvqIyYaoQ

Evelien en Myrna

 

fTLOIUur-jw
Marleen

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

305
Ipse de Bruggen gebruikt functionele-, analytische- en trackingcookies om onze bezoekers op de website een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Trackingcookies worden alleen geplaatst als je hier vooraf toestemming geeft. Je kunt op elk moment jouw toestemming wijzigen of intrekken.