0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures  Kom kennismaken

Kom kennismaken met Ipse de Bruggen

Het Banenspektakel van Ipse de Bruggen!

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen Ipse de Bruggen?
Kom dan naar het Banenspektakel!


Het Banenspektakel is een laagdrempelige en gezellige manier om je te oriënteren op de interne arbeidsmarkt van Ipse de Bruggen. Je kunt vrijblijvend in gesprek met recruiters over huidige en toekomstige vacatures. De mobiliteitscoaches leggen je graag alle denkbare loopbaanmogelijkheden en bijhorende ondersteuning uit. Samen met een opleidingsadviseur kun je verkennen welke opleiding of cursus voor jou interessant is om je verder te ontwikkelen. Adviseurs HRM zijn aanwezig om al jouw arbeidsvoorwaardelijke vragen te beantwoorden. En de collega’s van Flex@Work zijn er om meer te vertellen en laten zien over het werk via shiftbidding bij onze eigen flexpool.

Het banenspektakel wordt georganiseerd op onze landgoederen van 15.00-20.00 uur op onderstaande dagen:

Woensdag 28 september, Spoorlaan 19, Zwammerdam in De Haven.
Woensdag 26 oktober, AH. Kooistrastraat 130, Nieuwveen in Het Parkpaviljoen.
Woensdag 23 november, Brasserskade 4, Nootdorp in De Kombuis.

Om iedereen zo goed mogelijk te woord te kunnen staan en uiteindelijk te kunnen helpen, willen wij je vragen om je van te voren aan te melden door een e-mail te sturen via de button. Wil je een persoonlijke afspraak maken? Geeft ons dan het tijdstip door waarop je verwacht te komen, dan houden wij hier rekening mee! Uiteraard kun je ook zonder aanmelding gezellig bij ons binnen lopen. Wil je iemand meenemen? Gezellig, gewoon doen! info@werkenbijipsedebruggen.nl

Open Avond - Klinisch Centrum Nootdorp

Ben jij begeleider of verpleegkundige, en heb jij interesse om te werken bij Klinisch Centrum Nootdorp? Kom dan naar de open avond. Wij willen graag kennis met je maken, je laten zien wat er allemaal gebeurt bij het Klinisch Centrum en de mogelijkheden onderzoeken om bij ons te komen werken. Je bent van harte welkom op dinsdag 11 oktober om 19.00 uur

We stellen ons een gezellige avond voor in een ontspannen sfeer. We geven een duidelijke presentatie over onze werkzaamheden en zullen aansluitend een rondleiding geven. De managers en behandelaren zijn aanwezig voor een gesprek evenals enkele medewerkers van de afdelingen. Zij vertellen wat hun werk zo interessant en leuk maakt, hoe hun dag als begeleider, sociotherapeut of verpleegkundige eruit ziet en wat je nodig hebt om dit werk te kunnen doen. Uiteraard krijg je zelf ook de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Klinisch Centrum Nootdorp biedt gespecialiseerd diagnostisch onderzoek, advies, behandeling en opname aan mensen vanaf 18 jaar met een verstandelijke beperking. Je werkt in een multidisciplinair team dat kennis heeft van psychiatrische stoornissen en van verstandelijke beperkingen. Je draagt zorg voor het uitvoeren van afdelingstaken en levert een bijdrage aan kwaliteit en continuïteit van de zorg.

Aanmelden
Stuur ons een e-mail met je naam, telefoonnummer en (een update van je) CV. Je ontvangt dan van ons een persoonlijke uitnodiging.

Als begeleider heb je een afgeronde zorgopleiding op mbo-3, mbo-4 of hbo niveau of je zit in het laatste jaar van de opleiding. Als verpleegkundige heb je een mbo of hbo diploma Verpleegkunde. 

info@werkenbijipsedebruggen.nl

Kennismaken met Ipse de Bruggen - 2022

  • Je wilt graag in de gehandicaptenzorg gaan werken maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken? 
  • Je werkt al in de (gehandicapten)zorg maar je bent benieuwd wat Ipse de Bruggen jou kan bieden?

Een concrete sollicitatie is misschien nog net een stap te ver. Je wilt eerst gewoon je vragen stellen en je laten informeren door een medewerker van Recruitment.

Dat kan, stuur ons een mailtje! Geef je naam en telefoonnummer aan ons door en wij nemen contact met je op. Afhankelijk van je vragen beantwoorden wij deze telefonisch of per e-mail.

info@werkenbijipsedebruggen.nl

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

175