0

Iedereen is bijzonder

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures

Aankomende evenementen

Meet & Greet EVMB / Ouderen - 16 mei 2019 - Nootdorp

Regio Zuid-West organiseert op donderdag 16 mei 2019 in Nootdorp een ‘Meet & Greet’ en is op zoek naar nieuwe collega’s die meer willen weten over het werken met cliënten met een ernstige verstandelijke en meervoudige beperking (EVMB) of ouderen.

Tijdens deze bijeenkomst kom je in contact met begeleiders, managers, gedragsdeskundigen en praktijkopleiders van Ipse de Bruggen. Er is een interactief programma waarin wij onze filmpjes, visie en manier van werken aan je laten zien. Ook gaan wij graag in gesprek om jouw mogelijkheden bij Ipse de Bruggen te onderzoeken. Je bent van harte welkom om 16.00 uur en het programma duurt tot 18.00 uur. Wij zorgen voor een hapje en een drankje!

Spreekt jou dit aan? Laat ons dan direct weten door je in te schrijven. Na de aanmelding ontvang je van ons de bevestiging en het programma. Graag tot 16 mei!
inschrijven

De Inspiratiefabriek - 21 mei 2019 - Zoetermeer

Op dinsdag 21 mei 2019 organiseert Ipse de Bruggen van 09.00-18.00 uur De Inspiratiefabriek.

De ideale mogelijk om, op een ludieke manier Ipse de Bruggen te leren kennen in de breedste zin van het woord.
De hele dag worden er doorlopend workshops en presentaties gegeven, spellen gespeeld en zijn er vele bijzondere activiteiten om aan deel te nemen.

Voor het eerst opent Ipse de Bruggen zijn deuren op deze dag ook voor geïnteresseerde 'nieuwe' begeleiders die nog niet bij ons werken!

Wil je meer informatie lezen of je aanmelden? Klik op de afbeelding!

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

160
Ipse de Bruggen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close