0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures  Kom kennismaken

Kom kennismaken met Ipse de Bruggen

Het Banenspektakel - GEANNULEERD

Benieuwd naar jouw carrièremogelijkheden binnen Ipse de Bruggen?
Kom dan naar het Banenspektakel!


Het Banenspektakel is een laagdrempelige en gezellige manier om je te ori√ęnteren op de arbeidsmarkt van Ipse de Bruggen. In totaal hebben wij 370 locaties in Zuid-Holland, dus er zijn veel mogelijkheden. Je kunt vrijblijvend in gesprek met recruiters over huidige en toekomstige vacatures. Samen met een opleidingsadviseur kun je verkennen welke opleiding voor jou interessant is om je verder te ontwikkelen in de zorg.

Om iedereen zo goed mogelijk te woord te kunnen staan en uiteindelijk te kunnen helpen, willen wij je vragen om je van te voren aan te melden door een e-mail te sturen via de button. Wil je een persoonlijke afspraak maken? Geeft ons dan het tijdstip door waarop je verwacht te komen, dan houden wij hier rekening mee! Uiteraard kun je ook zonder aanmelding gezellig bij ons binnen lopen. Wil je iemand meenemen? Gezellig, gewoon doen! info@werkenbijipsedebruggen.nl

UPDATE: Helaas is i.v.m. de nieuwe covid-maatregelen het banenspektakel geannuleerd. Zodra het weer kan en mag gaan we natuurlijk weer een nieuwe datum inplannen voor dit leuke wervingsevenement. Wil je op de hoogte blijven en een uitnodiging ontvangen voor de volgende keer? Meld je dan aan via het e-mailadres. Tot snel!

Kennismaken met Ipse de Bruggen - 2021

  • Je wilt graag in de gehandicaptenzorg gaan werken maar je weet niet wat hier allemaal bij komt kijken? 
  • Je werkt al in de (gehandicapten)zorg maar je bent benieuwd wat Ipse de Bruggen jou kan bieden?

Een concrete sollicitatie is misschien nog net een stap te ver. Je wilt eerst gewoon je vragen stellen en je laten informeren door een medewerker van Recruitment.

Dat kan, stuur ons een mailtje! Geef je naam en telefoonnummer aan ons door en wij nemen contact met je op. Afhankelijk van je vragen beantwoorden wij deze telefonisch of per e-mail.

info@werkenbijipsedebruggen.nl

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

147