0

Jij bent nodig bij
Ipse de Bruggen

Alle vacatures
Kom kennismaken

Sollicitatieprocedure

Heb je een vacature gezien waarop je wilt reageren?

Klik op de knop "Solliciteer", en vul het online sollicitatieformulier in. Er wordt je vervolgens gevraagd om je CV en motivatie te uploaden. Als je alles goed hebt ingevuld, verschijnt er direct een bevestiging dat je sollicitatie succesvol is verzonden.

Solliciteer je voor het eerst?

Als je voor het eerst bij ons solliciteert, dan ontvang je na het verzenden een mail met een link naar je sollicitatie portal. Check je postvak met ongewenste berichten als je niets hebt ontvangen. Vanaf nu heb je toegang tot je eigen sollicitatieportal. Je inlognaam is het e-mailadres waarmee je hebt gesolliciteerd.

Heb je al eerder gesolliciteerd?

Als je eerder bij ons gesolliciteerd hebt, heb je al een account aangemaakt. Het makkelijkste is dan om eerst in te loggen, en vervolgens vanuit je eigen account te solliciteren. Je gegevens zijn dan al ingevuld. Controleer voor het verzenden van je sollicitatie wel even of al je gegevens nog actueel zijn.

En dan?

Je sollicitatie wordt beoordeeld. Daarna ontvang je terugkoppeling per email.

De aanvraag Verklaring omtrent het gedrag (VOG) en het navragen van referenties maken onderdeel uit van de selectieprocedure.

Tips nodig?

Nog vragen?

Neem contact met ons op.

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

210