Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Ga naar de hoofdinhoud Ga direct naar de hoofdnavigatie Ga direct naar de servicenavigatie Ga direct naar zoeken
Woning woonlocatie Voorstraat 1-3 in Nootdorp
Voorstraat 1-3 in Nootdorp

Locatie Voorstraat 1-3 op buurtschap Craeyenburch in Nootdorp is een woning met twee groepen. Hier wonen volwassenen met een matig tot ernstige verstandelijke beperking.

Wonen met een groep
Op buurtschap Craeyenburch
Sport- en hobbyclubs
Belevingscentrum met kassen en tuinen

Locatiegegevens

Brasserskade 4
2631 NC   Nootdorp

Aanmelden voor een woonplek?

Vul vrijblijvend het oriëntatieformulier in. Wij nemen daarna telefonisch contact met je op om samen de mogelijkheden te bespreken.

Voorstraat 1

Op Voorstraat 1 woon je met een aantal oudere dames en één jongere man. Op Voorstraat 1 vinden we het fijn als er veel rust en structuur is. Het is fijn als veel dingen elke dag en bij iedere begeleider op dezelfde manier gaan. Soms kun je wat onrustig zijn, omdat er op die dag dingen anders gaan dan normaal, of omdat je iets bijvoorbeeld niet goed begrijpt. Als je je wat druk in je hoofd voelt, dingen niet begrijpt of gewoon even verdrietig bent, is de begeleiding er altijd voor jou om je te helpen. Kun jij niet zo goed praten, dan is dat niet erg. Wij vinden altijd een manier om elkaar goed te begrijpen. Duidelijkheid, dat vind jij fijn! 


Voorstraat 3

Op Voorstraat 3 wonen jonge en oudere mensen door elkaar. De jongste is 22 jaar en de oudste is 66 jaar. Op Voorstraat 3 houd jij van een gesprekje met de begeleiding of met andere bewoners. Maar je vind het ook fijn om wat voor jezelf te doen, zoals met strijkkralen spelen of een muziek DVD kijken op de bank. Het kan zijn dat het soms lijkt alsof jij heel veel alleen kan, maar stiekem heb je toch wat meer hulp nodig van de begeleiding. Voel je je even niet zo lekker? Soms ga je dan even met de begeleiding wandelen om je weer wat beter te voelen. Je vindt het leuk als er muziek gedraaid wordt en houdt soms van een dansje. Ook vind jij het leuk om soms grapjes te maken met de begeleiding.

Zo ziet je huis eruit

Op zowel Voorstraat 1 als 3 word je geholpen met wassen, aankleden en naar het toilet gaan. Uiteraard alleen als dit nodig is. Het kan ook zijn dat jij dit zelf kan, maar het wel fijn vindt als er iemand is die bij je blijft. Als het kan is de tussendeur tussen Voorstraat 1-3 open, maar wij hebben hem ook vaak dicht. Zo blijft iedereen op zijn eigen groep en blijft het lekker rustig. Sommige bewoners vinden het fijn om een planbord te hebben en andere vinden een agenda beter werken. Er wordt op Voorstraat 1-3 geknuffeld, gedanst, tv gekeken en gewandeld. En tussendoor wordt er ook goed uitgerust. Al met al houden wij allemaal van een veilig gevoel, en dat kan de begeleiding op Voorstraat 1-3 jou geven. Op Voorstraat 1-3 ben je thuis!''

Woonomgeving

  • Op het groene buurtschap Craeyenburch
  • Specialistische zorg en therapie (zoals psycholoog en gedragsdeskundige)
  • Zwembad
  • Sportzaal
  • Manege
  • Sport- en hobbyclubs
  • Belevingscentrum met kassen en tuinen
  • Centra voor dagbesteding

Foto's van woonlocatie Voorstraat 1-3 in Nootdorp

Woonkamer woonlocatie Voorstraat 1-3 in Nootdorp Woonkamer 2 woonlocatie Voorstraat 1-3 in Nootdorp
Woonkamer woonlocatie Voorstraat 1-3 in Nootdorp Woonkamer 2 woonlocatie Voorstraat 1-3 in Nootdorp

Aanmelden in drie stappen

1

Gegevens invullen

Wil jij jezelf of iemand anders aanmelden?
Vul allereerst in het oriëntatieformulier je gegevens in.

2

Telefonisch contact

Daarna word je binnen vijf werkdagen door ons gebeld. Samen bespreken we de mogelijkheden.

3

Aanmelden

Kunnen wij bieden wat jij zoekt? Dan ontvang je van ons een uitgebreid aanmeldformulier om de aanmelding concreet te maken.