0

Werken met verstandelijk & meervoudig gehandicapten

Alle vacatures  Kom kennismaken

Gezond en veilig werken

Ipse de Bruggen wil haar cliënten de best mogelijke zorg geven. Dat kan alleen in een gezonde en veilige werk- en leefomgeving. Wij leggen graag op deze pagina uit wat we daaronder verstaan.

Een gezond en veilig werkklimaat
Onze medewerkers zijn ons dierbaar. We doen er dan ook alles aan om een optimaal werkklimaat te creëren, zowel voor de medewerkers in de directe zorg als bij de ondersteunende diensten. Naast de reguliere arbeidsvoorwaarden die gelden in de Gehandicaptensector biedt Ipse de Bruggen extra mogelijkheden en faciliteiten om zo gezond en veilig mogelijk te werken. Wij zorgen ervoor dat iedere medewerker daarbij de beschikking heeft over alle benodigde hulpmiddelen om zijn of haar werk optimaal te kunnen doen. Om het werk- en leefklimaat in de zorg verder te optimaliseren loopt binnen de organisatie een groot meerjarig wetenschappelijk onderzoek. Door middel van een uitgebreid introductieprogramma zorgen wij ervoor dat iedere nieuwe medewerker snel zijn of haar weg vindt binnen de organisatie.

Corona
In deze periode van corona staat gezondheid voorop. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn bij ons voldoende op voorraad. We hebben heldere afspraken over het indammen van de risico’s. Bij alle maatregelen die wij hebben getroffen volgen wij steeds de adviezen van het RIVM en de VGN (Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland). Veiligheid staat hierin steeds voorop. Kijk voor meer informatie hierover op onze speciale corona website.

Ontwikkeling
We bieden uitgebreide mogelijkheden aan om jezelf scherp te houden, maar ook om hierbij de juiste balans te houden tussen werk en privé. Alle medewerkers hebben de beschikking over online trainingen, thuis én op het werk. Een externe opleiding kun je volgen als dit past binnen je ontwikkeling. Wanneer je loopbaanadvies nodig hebt kun je gebruik maken van ons mobiliteitscentrum.

Fit en gezond
Aandacht voor vitaliteit behoort volgens ons bij gezond en veilig leven en werken. Daarom hebben wij een Samen Fit programma, met daarin een gezond aanbod voor de cliënt én de medewerker. Er zijn voor medewerkers workshops en masterclasses om vitaliteit te stimuleren en je kunt sparen met Fitcoins voor leuke producten en diensten uit de health catalogus. Jaarlijks doen we mee aan de Zorgmarathon waar gemiddeld 2000 medewerkers uit verschillende zorginstanties in teams van 10 personen per team een marathon lopen. Voor cliënten hebben wij bewegingsmascotte MOEF, die hen uitnodigt mee te bewegen op muziek.

Wil je meer informatie over Werken bij Ipse de Bruggen? Bekijk ons vacatureaanbod.

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

97
Ipse de Bruggen gebruikt functionele-, analytische- en trackingcookies om onze bezoekers op de website een optimale gebruikerservaring te bieden. Ook kunnen we hierdoor het gedrag van bezoekers vastleggen en analyseren en daardoor onze website verbeteren. Trackingcookies worden alleen geplaatst als je hier vooraf toestemming geeft. Je kunt op elk moment jouw toestemming wijzigen of intrekken.