0

Evenementen

Aankomende evenementen

Open inschrijvng events

Ipse de Bruggen organiseert regelmatig evenementen om op een ontspannen en plezierige manier kennis te maken met jou als sollicitant voor een begeleider functie. Op deze pagina worden de events weergegeven die op de agenda staan. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe evenementen, die aansluiten bij jouw wensen? Registreer je hier en we nodigen je uit voor passende evenementen.

30 November Rondleiding / Speed dating - Landgoed Hooge Burch Zwammerdam

Ben jij benieuwd hoe het is om te werken met mensen met een (ernstige) verstandelijke beperking en gedragsproblematiek? Ben jij op zoek naar een uitdagende baan of interessante leerplek? Kom dan naar onze kennismakingsavond op donderdag 30 november 2017 van 19:00 t/m 21:00 uur bij Ipse de Bruggen locatie Zwammerdam.

Ipse de Bruggen zoekt, op verschillende locaties, regelmatig nieuwe begeleiders. Begeleiders met stevige persoonlijkheden en voldoende innerlijke rust die nieuwsgierig zijn en het leuk vinden om te werken met complexe problematiek. Op 30 november willen wij graag met jou praten over de mogelijkheden. Er zijn functies voor een dienstverband met een vast aantal uren, maar ook voor een flexibelcontract of een leerplek. Tijdens deze informatiebijeenkomst vertellen verschillende begeleiders over hun werk. Wat maakt hun werk zo leuk, hoe ziet een dag als begeleider eruit en wat heb je nodig als begeleider om dit werk te doen.

Voor jou interessant?
Heb jij een stevige persoonlijkheid en een rustige uitstraling? Kun jij je goed in mensen inleven en ben jij bereid om te leren of heb jij al een vooropleiding (minimaal SPW 2 of gelijkwaardig) en ben jij op zoek naar een baan? Dan zien wij jou graag op 30 november!

Schrijf je in!

04 december 2017 Kennismaken in Schiedam!

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan binnen de gehandicaptenzorg?
Pak deze kans dan met beide handen aan! Kom naar onze kennismakingsmiddag op maandag 4 december 2017 van 11.00 – 15.00 uur bij Ipse de Bruggen op onze locatie, het Gaardenpad in Schiedam; deze locatie omvat vier verschillende woningen met diverse doelgroepen.

Wij zijn op zoek naar collega’s die onze teams komen versterken. Collega’s die enthousiast en bevlogen zijn, nieuwsgierig zijn aangelegd en zin hebben in een nieuwe uitdaging! Van belang is wel dat je een stevige persoonlijkheid bent, die net zoals wij, samenwerken belangrijk vindt. Wij bieden een dienstverband met een vast aantal uren of met flexibele uren aan. Op maandag 4 december willen wij graag met jou het gesprek aangaan over de mogelijkheden binnen onze locatie.
Tijdens deze middag vertellen verschillende (toekomstige collega) begeleiders over hun werk en leiden ze je rond op onze locatie. Wat maakt hun werk zo leuk, hoe ziet een dag als begeleider eruit en wat heb je nodig als begeleider om dit werk te kunnen doen. Uiteraard krijg je zelf ook de gelegenheid om al je vragen te stellen.

Spreekt jou dit aan? Meld je dan via deze website voor 04 december a.s. aan. Wij gaan graag met jou in gesprek op 4 december a.s. en wie weet komen we tot een leuke samenwerking.
Tot dan!  Schrijf je in!

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

94
Ipse de Bruggen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close