0

Evenementen

Aankomende evenementen

Open inschrijvng events

Ipse de Bruggen organiseert regelmatig evenementen om op een ontspannen en plezierige manier kennis te maken met jou als toekomstig collega voor een begeleidersfunctie.
Op deze pagina worden de events weergegeven die op de agenda staan. Wil jij op de hoogte blijven van nieuwe evenementen, die aansluiten bij jouw wensen? Registreer je hier en we nodigen je uit voor passende evenementen.

Open dag bij Ipse de Bruggen 17 maart 2018

Noteer deze datum in je agenda!

De week van Zorg en Welzijn 2018 is van 12 tot en met 17 maart. Op zaterdag 17 maart is de Open Dag van Ipse de Bruggen. Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen op één van onze locaties? Altijd al willen weten wat het werken als begeleider inhoudt? Meer willen weten over de Gehandicaptenzorg? Over Ipse de Bruggen in het bijzonder, over onze missie, over (leren) en werken of over vrijwilligerswerk? Zaterdag 17 maart 2018 delen cliënten en medewerkers van Ipse de Bruggen op verschillende locaties hun kennis en ervaring graag met geïnteresseerden. 

Medio februari 2018 is er meer bekend over het programma.
Houd onze website dus in de gaten zodat je weet hoe deze dag - op een van onze locaties bij jou in de buurt – eruit gaat zien.

Je bent meer dan welkom!

 

 


 

Wil jij begeleider worden?

Bekijk onze vacatures of doe een open sollicitatie!

82
Ipse de Bruggen gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close